Αγιορείτες μοναχοί: Αδελφοί, μην πλανάσθε, ετοιμασθείτε…για τη μπόρα.

Απάντηση των Αγιορειτών Πατέρων στα σχόλια των αναγνωστών στην τελευταία ανακοίνωσή τους.
Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί, πού νομίζετε ότι πάμε; Βόλτα στο ζωολογικό κήπο ή να μαζέψουμε κυκλάμινα; Ο κ. Νικολόπουλος έδειξε στοιχεία ότι η κυβέρνηση εκπαιδεύει στρατό και αστυνομία  με σκυλιά και τάνκς για να καστείλει εξεγέρση του λαού, επειδή αισθάνεται την δίκαιη αγανάκτησή του. Η ΕΕ έχει έτοιμο ξένο στρατό πχ Βούλγαρους να μεπι στην Ελλάδα να πατάξει όποια έντονη αντίδραση των Ελλήνων, και εσείς λέτε να δώσουμε τα ονόματά μας για να μην ενοχληθούν οι αντίθετοι;

Δεν γράψαμε ότι τώρα είναι πιο δύσκολα , διότι ο εχθρός είναι και μέσα και έξω; Αν δώσουμε τα ονόματα και μας αχρηστέψουν , ποιο το ώφελος; Η Φιλική Εταιρεία το ’21 έδινε τα ονόματα ή ορκιζόνταν να μη το πουν ούτε στον πνευματικό;

Δεν έχει σημασία αν είμαστε Εσφιγμενίτες, Μοναστηριακοί ή Κελλιώτες, Δεξιοί, Κεντρώοι ή Αριστεροί. Σημασία έχει να είμαστε Χριστιανοί, άνθρωποι του Θεού και να αγαπάμε όλον τον κόσμο. Ενωθείτε διότι αλλάζουν τα πράγματα. Από το 2000 μπήκαμε  στη Νέα Εποχή, με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καθεστώς, αλλά μια πανίσχυρη παγκόσμια σκοτεινή δύναμη που δεν έχει δικούς της, αλλά χρησιμοποιεί κάθε μέσον για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της, δηλαδή την παγκόσμια κυβέρνηση του αντιχρίστου.

Στην Ελλάδα χθες χρησιμοποιούσε το Πασόκ  με το Γιωργάκη, σήμερα την ΝΔ με το Σαμαρά, αύριο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α με τον Τσίπρα, μεθαύριο ας πούμε τη Χρυσή Αυγή.


Ζητήστε από το Χριστό και την Παναγία να σας φωτίσει και πάτε στην Εκκλησία σε καλόν πνευματικό που έχει πνεύμα αγωνιστικό να σας καθοδηγήσει.

Ετοιμαστείτε για τη μπόρα (τυφώνα) που θα φέρει  την λιακάδα , όπως το έλεγε ο Γερ. Παϊσιος.

Πρέπει να κρατήσουμε την Πατρίδα και το Ορθόδοξο Έθνος με δόντια και με νύχια.

Ο Θεός είναι μαζί μας, Θαρσείτε

Αγιορείτες Μοναχοί

pentapostagma.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts