''Μοιρασιά'' Στα Γιάννενα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00) 

Η αυλαία του δεύτερου γύρου της Super League ανοίγει αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις βαθμοί. 

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν με 2-1 του Αρη στο γήπεδό τους χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ντε Βιντσέντι στο 51ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Λίλα στο 73ο λεπτό, με τον Αρη να ισοφαρίζει προσωρινά στο 56ο λεπτό με γκολ του Μανιά. Ο ΠΑΣ με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Τους 21 από αυτούς τους βαθμούς, τους έχει συγκεντρώσει στην έδρα του, εκεί όπου έχει απόδοση 7-0-2. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Ντάσιο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αρη, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Παρελθόν αποτελεί ο Κεϊτά. 

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ, ο Αστέρας Τρίπολης υποχρεώθηκε σε εντός έδρας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τη Βέροια. Παρέμεινε έτσι για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και ανέβηκε με 26 βαθμούς στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μακριά από την Τρίπολη έχει ελάχιστη συγκομιδή βαθμών, με απόδοση 1-4-3, ενώ η μοναδική νίκη των "Αρκάδων" ήταν στις 24 Νοεμβρίου στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που νίκησαν με 1-0. Σε 17 παιχνίδια ο Αστέρας έχει σημειώσει δώδεκα under ενώ στα πέντε τελευταία έχει πετύχει τέσσερα no goal. Ο τεχνικός Στάϊκος Βεργέτης θα παραταχθεί δίχως σημαντικές απουσίες παικτών. 

Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων είναι 4-0-2, με το περσινό ματς να βρίσκει νικητή τον Αστέρα με 2-1. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει το προβάδισμα τρεις φορές. 

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να διατηρηθούν κοντά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν επιθετικά, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πρώτη μας επιλογή είναι η ισοπαλία αλλά και το να σκοράρουν οι δύο ομάδες από ένα τουλάχιστον τέρμα. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts