Τελικά να... ποιος δημιούργησε το αγρογλυφικό στη California.

Πριν από λίγες μέρες μεγάλες ιστοσελίδες, blog και blogάκια, δημοσίευσαν για κάτι παράξενα γεωμετρικά σχήματα που εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος σε ένα χωράφι με κριθάρι στη Καλιφόρνια. Άλλοι με σάλτσες *,  άλλοι χωρίς παρουσίαζαν ένα γεγονός που πραγματικά κινεί το ενδιαφέρον. (*)Οι συνωμοσιολόγοι έπιασαν αμέσως δουλειά.

 Οι δημοσιεύσεις που δικαίωναν τις προβλέψεις τους για τον ερχομό εξωγήινων, παρουσίαζαν τον αγρό σαν τρανή απόδειξη στους άπιστους Θωμάδες

Συγνώμη παιδιά δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά τελικά το γεωμετρικό σχήμα δεν έγινε από εξωγήινους. 

Ήταν ένα διαφημιστικό της Nvidia Corp, τη γνωστή εταιρεία κατασκευής chip για υπολογιστές και smartphones. Σύμφωνα μα το Associated Press, το αγρογλυφικό κοντά στο Chualar, της California, παρουσίαζε μια στυλιζαρισμένη εικόνα ενός τσιπ υπολογιστή και τον αριθμό «192″ σε γραφή Braille. Χθες, η εταιρεία ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Tegra K1, ένα νέο chip για tablets και smartphones που περιέχει 192 192 computing «cores,» ή μίνι-υπολογιστές, για εφαρμογές γραφικών. Στο νέο Tegra K1, τα συστατικά των γραφικών βασίζονται στον «Kepler» σχεδιασμό του, κάτι που χρησιμοποιούνται σε high-end PCs. Είναι ένα Chip που θα κάνει τα tablets πιο ισχυρά από ένα Xbox 360 ή ένα PlayStation 3 και θα καταναλώνει το ένα εικοστό της ενέργειας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts