Η Phillip Morris θα αρχίσει την παραγωγή μαριχουάνας στα τσιγάρα.

Η Phillip Morris η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρεία τσιγάρων στον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αρχίσει την παραγωγή μαριχουάνας στα τσιγάρα
με το εμπορικό σήμα "Marlboro Μ" τα τσιγάρα θα διατίθενται προς πώληση μέσω ειδικών καταστήματων στην πολιτεία του Κολοράντο και την πολιτεία της Ουάσινγκτον όταν αυτό γίνει εμπορικά νόμιμο.

Ο Serafin Norcik Αντιπρόεδρος της  Phillip Morris για το μάρκετινγκ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η εταιρεία έχει ψηλά στην ατζέντα της το θέμα της κάνναβης  και έχει την επιτήρηση της αγοράς για κάποιο χρονικό διάστημα.
Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις για την νομιμοποίηση στο Κολοράντο και την Ουάσιγκτον  πήραμε τελικά την απόφαση για αυτό το άλμα.

Ο Norcik πρόσθεσε ότι έχουν αρχίσει επαφες με πρώην άρχοντες των ναρκωτικών στο Μεξικό και την Παραγουάη σήμερα αυτές είναι οι μεγαλύτερες χώρες παραγωγής μαριχουάνας στον κόσμο και μας δίνουν την δυνατότητα δημιουργίας ενός δακτυλίου διανομής σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Δεδομένου ότι μόνο τα προϊόντα καπνού απαγορεύονται επί του παρόντος σε διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες στις Ηνωμένες Πολιτείες η Phillip Morris επίσης διαθέτει έναν τεράστιο προϋπολογισμό διαφήμισης 15 εκατομμύρια δολάρια  μόνο για να προωθήσει το νέο "Marlboro Μ" και τώρα διαπραγματεύονται με μεγάλα δίκτυα και τους εκδότες να αρχίσει την εμπορία του προϊόντος στους καταναλωτές στις αρχές του 2015.

Οι μετοχές της Phillip Morris εκτοξεύτηκαν στα 998,00 δολάρια από 83,03 δολάρια μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση.
molwnlave

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts