14 χρόνια από τότε που οι Ελλάδα μπήκε στο πρόγραμμα των ψεκασμών.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που οι Ελλάδα μπήκε στο πρόγραμμα των ψεκασμών.
Επί Σημίτη, ξεκίνησαν, επί ΝΔ συνεχίστηκαν, επί ΓΑΠ αγρίεψαν για τα καλά.  

Αν το παιδάκι σας είναι μικρότερο των 14 χρόνων δεν έχει γνωρίσει την Ελλάδα όπως ήταν πάντα με πεντακάθαρους καταγάλανους ουρανούς. Αν είναι κάτω των 5, έχει γεννηθεί σε ένα πολύ μολυσμένο περιβάλλον. 14 χρόνια εδώ, αλλά στο εξωτερικό πολύ περισσότερα, και η συνωμοσία συνεχίζεται με βοήθεια την ένοχη σιωπή. Κάποιοι από τους σιωπηλούς ενόχους είναι και οι μετεωρολόγοι, που προβλέπουν 'συννεφιά' και 'υγρασία' και έξω δεν υπάρχουν ούτε σύννεφα, ούτε υγρασία, παρά μια τεχνητή ασπρίλα, ακαθόριστη. Μέσα σ' αυτήν χάνονται οι χημικές ουρές, τα αεροπλάνα που νύχτα μέρα πετούν στον ουρανό αφήνοντας ίχνη θανάτου. 

Αρρώστιες, πονοκέφαλοι, αυτοκτονίες ολοένα αυξάνουν -θλιβερά επακόλουθα των ψεκασμών και της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για την οποία γίνονται - το χααρπ.

Ετοιμάσαμε ένα μικρό βιντεάκι με τους ψεκασμούς από τους δορυφόρους, τα υποτιθέμενα σύννεφα και την αφύσικη ασπρίλα με ηχητική κάλυψη τη φωνή αυτού που μας παρέδωσε με την υπογραφή του στους χειραγωγούς της ζωής μας και τον πλήρη έλεγχο της εθνικής μας κυριαρχίας. Από το 2009, μπήκαμε στο 'βαρύ' πρόγραμμα ψεκασμών και στο ΔΝΤ για να 'τρέξει' στη χώρα μας η Ατζέντα 21. 

Ήμασταν, βλέπετε, λίγο πίσω... Δικό μας νερό και γάλα; Καθαρό αέρα; Καλή οργανική τροφή αρκετή για όλους; Ανεβασμένο βιωτικό επίπεδο; Είχες και δική σου βάρκα τρομάρα σου, να πιάνεις ψάρια φρέσκα! 

Φάε ένα γερό ψέκασμα τώρα, όσο θα 'χεις το κεφάλι σου σκυφτό!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts