Είχε η Eύα Μπράουν εβραϊκή καταγωγή την οποία έκρυβε από τον Χίτλερ; - Εξέτασαν το DNA της.

Οταν έβαλαν τέλος μαζί στη ζωή τους, η Εύα Μπράουν είχε διατελέσει ερωμένη του Αδόλφου Χίτλερ για περισσότερα από 12 χρόνια,
ενώ ήταν σύζυγός του τις τελευταίες 40 ώρες τους. Φαίνεται όμως πως όλο αυτό τον καιρό εκείνη κατάφερε να του κρύψει ένα πολύ σημαντικό οικογενειακό μυστικό.

Ο άνδρας που ευθύνεται για την εξόντωση εκατομμυρίων Εβραίων ίσως είχε ερωτευτεί κάποια που είχε τη συγκεκριμένη καταγωγή. Ανάλυση DNA που έγινε σε τρίχες που βρέθηκαν στη βούρτσα της Μπράουν δείχνει πως εκείνη συνδεόταν με τους Εβραίους, από την πλευρά της μητέρας της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η βούρτσα βρέθηκε στο ορεινό καταφύγιο του Χίτλερ στη Βαυαρία. Οι επιστήμονες που ανέλυσαν το δείγμα βρήκαν στοιχεία στο DNA που δείχνουν πως έχει ισχυρούς δεσμούς με τους Ασκενάζι Εβραίους, που αποτελούν περίπου το 80% του συγκεκριμένου πληθυσμού.

Η ανάλυση έγινε για λογαριασμό τηλεοπτικής εκπομπής, με τον τίτλο Dead Famous DNA. Η εκπομπή δεν έχει προβληθεί ακόμη και οι επιστήμονες επισήμαναν ότι ο μόνος τρόπος για να αποδειχθεί πέραν αμφιβολίας η εβραϊκή καταγωγή της Μπράουν θα έπρεπε να πάρουν δείγμα από μία από τις δύο γυναίκες συγγενείς της που ζουν ακόμη, αλλά αμφότερες αρνήθηκαν.


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts