Απίστευτη απολογία Ιάπωνα πολιτικού [πολύ κλάμα και πολύ γέλιο] !

Το βίντεο από τη συνέντευξη του Ριουτάρο Νονομούρα έγινε αμέσως viral, παρότι είναι στα ιαπωνικά. Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνει κανείς τι λέει. Αρκεί να δει τον 47χρονο να χτυπιέται σε κατάσταση υστερίας για να ξεσπάσει σε γέλια, αφού μοιάζει περισσότερο με 5χρονο που προσπαθεί να αποφύγει την τιμωρία, παρά με ενήλικα που απολογείται.
Ο Ιάπωνας πολιτικός κλαίει, οδύρεται, χτυπά τα χέρια του και γενικά κάνει τα πάντα για να πείσει τον κόσμο ότι δεν καταχράστηκε το κρατικό χρήμα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πείθει. Ουρλιάζοντας ακατανόητες και άσχετες εκφράσεις μεταξύ αναφιλητών στην τρίωρη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, όπως για παράδειγμα «Θέλω να αλλάξω την κοινωνία» ή «Η γήρανση του πληθυσμού δεν είναι πρόβλημα μόνο της περιοχής μας», έμοιαζε περισσότερο κωμικός, παρότι τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα του, ο Νονομούρα- μέλος της συνέλευσης της επαρχίας Χιόγκο τη δυτική Ιαπωνία- κατηγορείται για κατάχρηση 17.000 λιρών, σε 195 ταξίδια σε θέρετρα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts