Γυναίκα μετά από μία ώρα μάχης κατάφερε και σκότωσε λεοπάρδαλη με το δρεπάνι.


Μία 54χρόνη γυναίκα στην Ινδία σκοτώσε μια λεοπάρδαλη χρησιμοποιώντας μόνο τα εργαλεία καλλιέργειας της αφού της επιτέθηκε στο δρόμο πρός το σπίτι της όταν γύριζε από τα χωράφια.
Η Kamla Devi παραμένει στο νοσοκομείο μετά από μία ώρα μάχης με το αρπακτικό κοντά στο χωριό της την Κυριακή.
Η γυναίκα χρησιμοποίησε ένα δρεπάνι και ένα μικρό φτυάρι αυτά που είχε πρόχειρα στα χέρια της για να παλέψει με την λεοπάρδαλη και αφού κατάφερε να την σκοτώσει περπάτησε περισσότερο από ένα χιλιόμετρο για να καλέσει βοήθεια.

Είχε υποστεί βαθιές πληγές στο σώμα της και τρία κατάγματα ενώ είχε χάσει σημαντική ποσότητα αίματος μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο.

"Εδειξε μεγάλο θάρρος με ένα δρεπάνι και ένα μικρό φτυάρι τα έβαλε με λεοπάρδαλη και κατάφερε να την σκοτώσει.Το ζώο εγκατέλειψε το σημείο μετά την μάχη αλλά αργότερα βρέθηκε νεκρό κοντά στο χωριό. " είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ειδικός για την Άγρια Ζωή Lakhpat Ράβατ έμεινε έκπληκτος από την διάρκεια της μάχης γιατί οι λεοπαρδάλεις αν κρίνουν ότι ο αντίπαλος είναι πιο ισχυρός θα κάνουν πίσω και αυτό είναι υπόθεση 10 λεπτών όχι μίας ώρας.

Και ο κ Ράβατ προσθέτει ότι ο λόγος που η λεοπάρδαλη διατήρησε την επίθεση ήταν ότι ήταν πολύ νέα και άπειρη.

Το ιατρικό προσωπικό δήλωσε ότι η κατάσταση της είναι σταθερή ενώ είχε  περισσότερα από 100 ράμματα και βαθιές πληγές στο κεφάλι και τα πόδια της.


Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts