Οι γιατροί του έδωσαν 9 μήνες ζωή μετά την διάγνωη αλλά δείτε πως βγήκε καθαρός.

Οι γιατροί είχαν δώσει στον 38χρονο Kieran McCrory εννέα μήνες ζωή αλλά τώρα οι γιατροί του είπαν ο όογκος σταμάτησε και δεν χρειάζεται καμία περεταίρω θεραπεία.
Σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και χημειοθεραπεία αλλά του δόθηκε μια σύντομη διάρκεια ζωής και πέρυσι ξεκίνησε μόνος του τη χρήση λαδιού κάνναβης έτσι γνώρισε μια τεράστια αλλαγή στην υγεία του.


Ο άρρωστος πατέρας ισχυρίζεται πως το παράνομο λάδι κάνναβης έχει σταματήσει να αυξάνει τον όγκο στον εγκεφάλο του.

Στον Kieran McCrory δόθηκαν μόλις εννέα μήνες  μετά τη διάγνωση πριν από δύο χρόνια αλλά μετά τη λήψη λαδιού κάνναβης για ένα χρόνο ο 38χρονος έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι ο όγκος του έχει σταματήσει να αυξάνεται και καμία άλλη θεραπεία δεν είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο.
«Τώρα πια πορώ να είμαι αισιόδοξος θα αφιερώσω πολύ χρόνο στην γυναίκα και το παιδί μου.

"Βασικά ο όγκος έχει σταματήσει την εξάπλωση του και δεν μεγαλώνει πια"

Το λάδι κάνναβης παραμένει παράνομο στην Βρετανία ενώ δύο μελέτες στο Cancer Research UK  βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένας εκπρόσωπος για την φιλανθρωπική οργάνωση, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι τα κανναβινοειδή  οι δραστικές χημικές ουσίες που βρίσκονται στην κάνναβη μπορεί να έχουν μια σειρά από διαφορετικές επιδράσεις στα καρκινικά κύτταρα που καλλιεργούνται στα εργαστήριο και σε ζώα αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία από κλινικές δοκιμές για να αποδείξουν ότι μπορούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να βοηθήσουν στη θεραπεία του καρκίνου σε ασθενείς.


Το"Cancer Research UK υποστηρίζει κλινικές δοκιμές για τη θεραπεία του καρκίνου με φάρμακα βασισμένα σε κανναβινοειδή προκειμένου να συλλέξει αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με το αν ωφελούν τους ανθρώπους με καρκίνο η όχι."

Το μόνο σίγουρο είναι οτί οι έρευνες θα αποδείξουν ότι δεν ωφελεί τους ανθρώπους γιατί πάνε κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών οι οποιές θησαυρίζουν εις βάρος μας.
πηγή mwlonlave




Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts