Το ξέρετε ότι έχετε παυσίπονο μορφίνης στην αυλή σας.

Αν  κάποιος υποφέρει από Ημικρανία, άσθμα, αϋπνία ή βήχα,η λύση βρίσκεται σε φυσικά προϊόντα. Πώς λοιπόν  αντιμετωπίζουν  αυτά τον πόνο σας;


Η Big Pharma σας ανακοινώνει ότι είναι λάθος να είμαστε προσκολλημένοι σε επικίνδυνα και ακριβά προϊόντα. Έχετε ακούσει ποτέ  για το άγριο ​​μαρούλι; Το Άγριο μαρούλι είναι μια φανταστική φυσική εναλλακτική λύση που μπορεί  ακόμη και να αντικαταστήσει κάποια χάπια για το άγχος αλλά και τοξικά παυσίπονα.

Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να το έχετε ακριβώς στο κατώφλι σας. Μερικοί άνθρωποι αναφέρονται σε αυτό ως «μαρούλι οπίου» ή «πικρό μαρούλι.» Είναι ένα ψηλό φυτό φυλλώδες που μπορεί να έχει μικρά κίτρινα μπουμπούκια. Περιέχει μία λευκή ουσία σαν το γάλα. Το «γάλα» που βρέθηκε σε αυτό το φυτό είναι γνωστό ως lactucarium και μπορεί να μειώσει τον πόνο ακριβώς όπως η μορφίνη.


Αν υποφέρετε από ινομυαλγία, νευρική βλάβη, φλεγμονή, ή ακόμα και πόνο από πρόσφατο χειρουργείο αυτή είναι η λύση για εσάς. Αυτή η θεραπεία πιο συχνά χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την  αϋπνία, ημικρανίες, άγχος και βήχα. Έχει αντιβηχικές ιδιότητες και λειτουργεί  για να ανακουφίσει το άσθμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το φυτό αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί. Πείτε αντίο σε χάπια για τον πόνο και γεια στο άγριο ​​μαρούλι!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts